Galaxy G2-20 alarmsysteem

Galaxy G2-20 alarmsysteem

Het Galaxy G2-20 alarmsysteem is de beste oplossing voor het beveiliging van woningen en bedrijven

Het Galaxy G2-20 alarmsysteem is gebaseerd op het vertrouwde en succesvolle Galaxy alarmsysteem concept waarmee eenvoud en bedieningsgemak altijd het zelfde blijven.
Het Galaxy G2 alarmsysteem is compatibel met de bestaande Galaxy randapparatuur en gebruiken de vertrouwde Galaxy menu- en bedieningsstructuur.

De Galaxy G2 salarmsysteem serie bestaat uit een tweetal modellen; de compacte G2-20 en de G2-44+, geschikt voor respectievelijk 20 en 44 zones.
De 12 standaard beschikbare zones op de print bieden een zeer kostenefficiënte oplossing, aangezien extra uitbreidingsmodules veelal achterwege kunnen blijven.
Het Galaxy G2 alarmsysteem kan zodanig worden ingesteld dat het verdeeld wordt in maximaal drie volledig onafhankelijke blokken, inclusief een gemeenschappelijk ruimte.
Hierdoor kan met één Galaxy G2 alarmsysteem worden volstaan, voor de beveiliging van een pand met verschillende fysieke deelgebieden.
Dit biedt niet alleen een kosteneffectieve oplossing, maar vereenvoudigt tevens de bediening en het beheer voor de gebruikers

Draadloos alarmsysteem

Galaxy G2-20 alarmsysteem is standaard geschikt voor 12 bedrade detectoren en is uitbreidbaar tot maximaal 20 zones.
Het Galaxy G2-20 alarmsysteem is uit te breiden met een RFportal voor het gebruik van draadloze alarm detectoren uit de Galaxy reeks.
Standaard is het alarmsysteem voorzien van een sirene en flitser uitgang plus nog 2 extra uitgangen.
U kunt bij de G2 maximaal 4 MK7 (keyprox) bedienpanelen aan sluiten en 24 gebruikerscodes invoeren.
Het Galaxy G2-20 alarmsysteem is voorzien van een PSTN (analoge) telefoonkiezer voor doormelding naar een PAC Particuliere Alarm Centrale, of voor het versturen van SMS berichten naar maximaal naar 3 (mobiele) telefoonnumers.


Galaxy G2-20 alarm informatie.
Galaxy G2-44 alarm informatie.

Voor gedetailleerde informatie klikt u op de afbeelding.


1 2  
Weergave
Galaxy G2-20 alarmsysteem
€ 145.20 incl. BTW
Galaxy G2-20 alarmsysteem met MK7 keypad
€ 285.56 incl. BTW
Galaxy MK7 LCD keypad

Galaxy MK7 LCD keypad

Galaxy MK7 LCD bedienpaneel

€ 115.82 incl. BTW
1 2