Alarmsysteem


Een alarmsysteem is een elektronisch systeem dat een alarmmelding bij inbraak in uw woning of bedrijf.
Tijdens de wintermaanden moet men extra alert zijn. Waarom?
Omdat inbrekers tijdens koude wintermaanden sneller toeslaan. Het wordt eerder donker waardoor criminelen hun kans schoon zien. Zij zullen immers minder snel door oplettende buurtbewoners worden opgemerkt. Dit neemt niet weg dat u ook in de zomer het slachtoffer van een inbraak of overval kunt worden. Dit geldt voor zowel woonhuizen als bedrijven. Wilt u een inbraak voorkomen? Schaf dan nu een alarmsysteem voor huis of bedrijf aan.

Een inbraak zonder alarmsysteem kan iedereen overkomen.
Of het nu zomer is of winter: u kunt altijd het slachtoffer worden van een inbraak of overval. In de winter wordt het ’s avonds vroeg donker waardoor criminelen sneller hun kans schoon zien om uw huis of bedrijf zonder alarmsysteem binnen te dringen. Mensen blijven in de winter meestal lekker warm binnen, wat voor criminelen positief is. Zij zullen immers minder snel betrapt worden tijdens een inbraak. Maar ook in de zomer komen inbraken regelmatig voor. Mensen zijn langer weg van huis en gaan vaak tijdens de zomerperiode op vakantie. Ook u zult af en toe genieten van een lange vakantie. Dit moet uiteraard gewoon mogelijk zijn. U biedt de inbreker echter wel de perfecte gelegenheid om bij uw huis of bedrijf in te breken.

Een veilig gevoel met een alarmsysteem.
Hoe kunt u de kans op een inbraak of overval in uw huis of bedrijf zo klein mogelijk maken? Schaf zo snel mogelijk een goed en betrouwbaar alarmsysteem voor uw huis of bedrijf aan! Een alarmsysteem zorgt voor een veilig gevoel voor u en uw omgeving. Zodra een crimineel uw huis of bedrijf probeert te betreden, zal het alarmsysteem een immens lawaai maken. De kans is groot dat de inbreker direct voor het hazenpad kiest waardoor u er met de schrik vanaf komt.

Meldkamer.
U kunt ervoor kiezen om het alarmsysteem aan te sluiten op de meldkamer. Wanneer uw alarmsysteem in uw huis of bedrijf af gaat, zal de meldkamer direct actie ondernemen. Allereerst zal de meldkamer achterhalen wat de reden van de alarmmelding is. Indien het alarmsysteem wordt geactiveerd door een inbreker, zal de politie direct naar uw woning gestuurd worden. Het kan echter ook zo zijn dat het alarmsysteem af gaat wegens rookontwikkeling in uw woning. In een dergelijk geval wordt de brandweer direct gealarmeerd.
Kortom: er zijn genoeg redenen om te kiezen voor een goed en betrouwbaar alarmsysteem. Kies voor een veilig gevoel voor u en uw omgeving en maak de kans op een inbraak of overval zo klein mogelijk. U heeft het zelf in de hand. Onderneem nu actie en kies voor een alarmsysteem van DHZbeveiliging.nl