Draadloos alarmsysteem


Draadloos alarmsysteem.

Honeywell introduceert draadloze mogelijkheden voor het Galaxy inbraak alarmsysteem, een nog bredere serie draadloze sensoren voor de hybride Galaxy G2 alarmsysteem.
Draadloze technologie voor particuliere toepassingen is nog nooit zo betrouwbaar geweest als nu.
Dit is mogelijk door de combinatie van unieke communicatie technologie in de Galaxy centrale met de draadloze sensoren.

Een volledig draadloos alarmsysteem.

De draadloze sensoren van Honeywell bevatten een DUAL TEC® bewegingssensor (DT(PI)8M), een glasbreuk detector (FG8M), een water/temperatuur sensor (DET8M) en een schok sensor (SHK8M).
Andere beschikbare sensoren in de serie centrales zijn een tweeweg handmelder en paniek knop (TCB8M/TCBPA8M-1), passief infrarood sensors (IR(PI)8OOM) met een huisdier immuun variant en deur- en raamcontacten. Deze zijn verkrijgbaar voor de Galaxy G2 en Domonial centrales.
De volledig draadloze oplossing van Honeywell is speciaal ontworpen voor zowel de installateur als de eindgebruiker.

Betrouwbaar draadloos alarmsysteem voor grote installaties.
Aan eindgebruikers biedt de Galaxy Dimension draadloze oplossing van Honeywell een extreem hoog niveau van beveiliging en betrouwbaarheid, en een minimum aan werkonderbrekingen, kosten en ongemak.
Installatie is snel en eenvoudig en het zorgt voor minder onderhoudskosten dankzij de betrouwbaarheid van het systeem en een lager aantal servicebezoeken.

Nieuwe draadloze sensoren voor het Galaxy G2 alarmsysteem.
De Galaxy G2 hybride oplossing met de nieuwe draadloze DUAL TEC® sensoren en detectoren is snel en ideaal voor kleine tot middelgrote bedrijven.
Deze zijn gevoeliger zijn voor inbraak en valse alarmen, die vaak veroorzaakt worden door het aantal mensen dat het systeem moet gebruiken, interferentie door andere apparatuur en externe factoren zoals wit licht.
Dit is bijzonder vaak het geval bij locaties waar grote glasoppervlaktes aanwezig zijn.

Minder vals alarm.
De hybride Galaxy G2 oplossing met zijn geavanceerde sensoren is voor de eindgebruiker een beter betrouwbaar beveiligingssysteem, dat betere bescherming biedt en minder valse alarmen.
Installatie is minder ingrijpend omdat er minder kabels nodig zijn wat resulteert in minder verstoren van werkzaamheden en het herinrichten van een gebouw/kantoor is niet nodig.
Bovendien profiteert de eindgebruiker van een betere bescherming van kwetsbare glazen ruimtes en ook bescherming tegen verlies en schade door overstroming of kapotte apparatuur dankzij de water- en temperatuur sensoren.
De draadloze DUAL TEC® bewegings sensor biedt snellere en meer betrouwbare detectie door gebruik van K-band microgolven om snel het PIR signaal voorafgaande aan een alarmbeslissing te verifiëren.
Omdat K-band op een hogere frequentie opereert, zal het minder snel door muren en glas heen gaan, waardoor valse alarmen worden gereduceerd, evenals de daarbij behorende kosten.
Bovendien zijn de FlexCore™ en Flexguard™ technologie toegepast op de nieuwste FG8M glasbreuk detector van Honeywell.