Galaxy G2-20 en G2-44 alarmsysteem


Galaxy G2-20 en G2-44 alarmsysteem.

Alarmsysteem Galaxy G2 serie
Honeywell heeft een breed gamma aan inbraakcentrales waardoor wij altijd kunnen voldoen aan uw installatie-eisen.
Een eenvoudig systeem voor de particuliere consument tot geavanceerde commerciële toepassingen voor complexe omgevingen.
De Honeywell alarmsysteem galaxy G2 serie centrales biedt de klein-zakelijke markt en particilieren een efficiënte, hybride oplossing.
De gebruiksvriendelijke Galaxy G2 alarmsysteem serie, voorzien van standaard 12 tot maximaal 44 zones, biedt u de zekerheid van een complete lijn draadloze melders en handzenders met tweeweg-communicatie.
Communicatie naar de meldkamer is mogelijk via PSTN (analoge telefoonlijn van KPN), GSM of Ethernet.
Toegangsverlening via de MAX kaartlezer behoort tevens tot de mogelijkheden.
Dankzij de compacte behuizing is er niet veel inbouwruimte nodig.

Galaxy G2 alarmsysteem van Honeywell.
Het Galaxy G2-20 en Galaxy G2-44 alarmsysteem is ontworpen voor het beveiligen van woningen en bedrijven.
De Galaxy G2 alarmsysteem serie voldoet aan de hoogste eisen die voorgeschreven zijn volgens de EN50131-1, Security Grade 2.
Een van de specifieke doelen van deze centrales is om de hoogst mogelijke mate van flexibiliteit in montage en gebruikersgemak te bieden.
De werking van deze alarmsystemen komt overeen met de bestaande / oudere Galaxy alarmsystemen omdat dezelfde gebruikersinterface wordt toegepast.
Sommige functies zijn echter meer toegesneden op de eisen voor consumentensystemen en kleine commerciële systemen.
Honeywell's alarmsysteem, de Galaxy G2 Hoogwaardige beveiliging inbraakcentrales bieden kleine tot middelgrote commerciële objecten een doeltreffende beveiligingsoplossing op maat, dankzij de unieke en flexibele systeem architectuur.
Hierbij wordt gebruik gemaakt van de beproefde en zeer succesvolle Galaxy technologie.
Het alarmsysteem galaxy G2 voldoet aan alle geldende normen en regelgeving en is ontworpen om eenvoudig te kunnen worden geïnstalleerd en onderhouden.

Hoe kunt u profiteren van de Galaxy G2 alarmsysteem serie?
Maximale prestaties en eenvoud.
De Honeywell G2 serie is de ideale oplossing voor de beveiliging van kleine tot middelgrote zakelijke projecten.
De installatie-eenvoud, grote flexibiliteit, doordachte systeemarchitectuur gebaseerd op het vertrouwde en succesvolle Galaxy concept, alsmede de mogelijkheid tot het bieden van onderhoud op afstand, bieden grote voordelen voor zowel de eindgebruiker als de installateur.
De alarmsystemen galaxy G2 panelen zijn compatibel met de bestaande Galaxy randapparatuur en gebruiken de vertrouwde Galaxy menu- en bedieningsstructuur.
Daarnaast biedt het ook geïntegreerde toegangsverlening en in/uitschakeling vanaf een kaartlezer en optioneel aansluitmogelijkheden op een IP-netwerk.
De Galaxy G2 serie bestaat uit een tweetal modellen; de compacte G2-20 en de G2-44+, geschikt voor respectievelijk 20 en 44 zones.
De 12 standaard beschikbare zones bieden een zeer kostenefficiënte oplossing, aangezien extra uitbreidingsmodules veelal achterwege kunnen blijven.
Het systeem kan zodanig worden ingesteld dat het verdeeld wordt in maximaal drie volledig onafhankelijke systemen (blokken of secties), inclusief een gemeenschappelijk ruimte.
Hierdoor kan met één systeem worden volstaan, voor de beveiliging van een pand met verschillende fysieke deelgebieden.
Dit biedt niet alleen een kosteneffectieve oplossing, maar vereenvoudigt tevens de bediening en het beheer.
Draadloos
De nieuwe bi-directionele ontvanger, het RF portal geeft de Galaxy G2 alarm panelen de mogelijkheid een twee-weg handzender toe te passen voor bediening op afstand en geeft u bovendien een directe terugkoppeling van de status van het systeem.
Bovendien maakt het gebruik van moderne encryptietechnieken, waardoor het signaal niet eenvoudig gemanipuleerd kan worden.

Galaxy G2-44 alarmsysteem opties.
Extra flexibiliteit biedt het Galaxy G2-44 alarmsysteem dankzij een tweede communicatiebus, welke het gebruik van diverse Honeywell Ademco ECP-bus randapparaten mogelijk maakt, zoals uitbreidingsmodules en bedienpanelen.
Multi-pad communicatie wordt mogelijk gemaakt door zowel van GSM (optioneel) via de Galaxy GSM module als standaard PSTN netwerken gebruik te maken.
Ongewenste alarmen worden beperkt dankzij twee-weg audioverificatie tussen de meldkamer en het beveiligde pand.
De geïntegreerde PSTN-kiezer van de G2 voldoet aan EN50131-1:2006, Grade 2, Class II Hybride paneel met gelijktijdige ondersteuning van zowel bedrade als draadloze detectoren Vertrouwde Galaxy menustructuur en bediening.
Programmeerbare weerstandswaarden voor zones, waardoor vervanging van systemen van derden sterk vereenvoudigd wordt RF-portal draadloze ontvanger, voor superieure ontvangst op 868 MHz. technologie.
Doormelding middels verschillende kenmerken: protocollen (DTMF, SIA niveau 0-3 en Contact-ID) Nieuw: Toegangsverlening en in-/uitschakelmogelijkheden via de optionele contactloze kaartlezer SMS-doormelding naar 3 telefoonnummers
Geavanceerde diagnose van systeem en draadloze ontvangst Systeem firmware ondergebracht in eenvoudig te updaten flash-geheugen.
Eenvoudig te installeren en onderhouden, afgestemd op uw wensen van u als gebruiker.
Bescheiden afmetingen De nieuwe alarmsysteem Galaxy G2 serie is ideaal voor omstandigheden waar bekabeling lastig is aan te brengen of zelfs ongewenst is.
De compacte afmetingen van de G2 gekoppeld aan het gebruik van draadloze randapparatuur RF Portal en GSM communicatie, maken montage mogelijk in beperkte ruimtes.
Het nieuwe compacte magneetcontact HONDO800M draagt bij aan een discrete installatie.
Flexibiliteit; tot 3 deelsystemen Het systeem kan zodanig worden geconfigureerd dat het verdeeld wordt in drie volledig onafhankelijke subsystemen, inclusief een gezamenlijk gedeelte.
Dit biedt niet alleen een kosteneffectieve oplossing, maar vereenvoudigt tevens de bediening en het beheer.

Flexibele communicatiemogelijkheden Galaxy alarmsysteem.
De innovatieve Galaxy G2 kan communiceren via de telefoonlijn en via GSM (G2-44+) en Ethernetnetwerken (Galaxy Ethernet Module HONE080).
De systeemintegriteit wordt verbeterd door de mogelijkheid om verschillende communicatiemodules toe te passen.
Deze kunnen worden gebruikt voor het doorgeven van alarmmeldingen en voor programmering en service op afstand.
Betrouwbare draadloze technologie maakt bediening met de 2-weg handzender binnen of buiten het beveiligde object mogelijk en geeft u terugkoppeling over de status van het systeem. Bovendien maakt het gebruik van moderne codeertechnieken, waardoor het signaal niet gemanipuleerd kan worden.
Controleert toegang tot uw pand Voor een aanvullende beveiliging van ruimten met een verhoogd risico, voegt een contactloze kaartlezer max 3 betaalbare deurcontrole toe aan uw beveiligingssysteem.
Naast het verlenen van toegang aan geautoriseerde personen, kan het beveiligingssysteem ook eenvoudig worden in- en uitgeschakeld via de kaartlezer, zodat een code niet langer noodzakelijk is.
U kiest de gewenste reactie De Galaxy G2 kan alarmmeldingen versturen naar een meldkamer, die hierna, optioneel via een 'inluister'verbinding, de melding kan verifiëren (alleen de alarmsysteem Galaxy G2-44+)
Aanvullend of als economisch alternatief kan het alarmsysteem galaxy G2 alarmmeldingen via SMS rechtstreeks doorsturen naar uw mobiele telefoon.

Kenmerken alarmsysteem Galaxy G2-20 en G2-44+
Hybride paneel met gelijktijdige ondersteuning van zowel bedraden als draadloze detectoren (Draadloze RF portal nodig voor draadloos)
Standaard is de centrale geschikt voor 12 bedraden zones.
Vertrouwde Galaxy menustructuur en bediening.
Programmeerbare weerstandswaarden voor zones, waardoor vervanging van systemen van derden sterk vereenvoudigd wordt.
Nieuwe RF-portal draadloze ontvanger, voor superieure ontvangst op 868 MHz. technologie.
Doormelding middels verschillende protocollen (DTMF, SIA niveau 0-3 en Contact-ID).
Nieuw is ook toegangsverlening en in-/uitschakelmogelijkheden via de optionele contactloze kaartlezer (keytag).
De centrale kan standaard SMS-doormelding versturen naar 3 telefoonnummers via een analoge telefoonlijn.
Doormelden via een VOIP analoge telefoonlijn kan soms niet goed werken. KPN internet bellen, ZIGGO werkt vaak wel goed.
Geavanceerde diagnose van systeem en draadloze ontvangst.
Systeem firmware ondergebracht in eenvoudig te updaten flash-geheugen.
Geïntegreerde RS232 communicatiepoort.
Standaard uitgang voor het aansluiten van een binnen(sirene) en flitser.
Voldoet aan EN50131-1 en TS50131- 3, Grade 2, Class II


Galaxy G2 alarm systeem overzicht.
Galaxy G2 alarm informatie folder.
Galaxy G2 alarm datasheet.
Galaxy G2 draadloos.