Chiron IRIS Touch IP converters

Chiron IRIS Touch AoIP converters.

De Chiron Iris Touch kiezers zetten het analoge alarmsignaal van een inbraakcentrale om naar een digitaal signaal, voor communicatie over IP en/of GPRS.

Chiron Iris Touch systemen van zijn universele, standalone IP / GPRS oplossingen die werken met vrijwel iedere inbraakcentrale.
De nieuwe generatie IRIS TOUCH is 3 keer zo snel en heeft 4 keer zoveel geheugen.
Ook de capaciteit van het interne geheugen is verdubbeld en bevat nu ook een logboek dat voor de installateur toegangkelijk is.
On-board hebben de IRIS Touch kiezers een bijkomend geheugen van 256 Mb voor de opslag van camerabeelden voor videoverificatie, het touch display is van de laatste generatie waardoor het programmeren en in gebruik nemen van de Chiron Iris Touch nog sneller gaat.

De IRIS Touch 200 serie wordt geleverd in een mooi vormgegeven unit en is uitgerust met de unieke Touchscreen technology, waardoor het apparaat eenvoudig te programmeren en te installeren is.
De Iris Touch 400 is een op een printplaat uitgevoerde kiezer, bij uitstek geschikt voor plaatsing in bestaande behuizingen en installaties.

Chiron IRIS Touch IP kiezers hebben een transparante transmissie naar meldkamer over IP / GPRS (Scancom, CID, SIA), programmeerbaar polling interval (10sec - 7 dagen), configuratie via touch screen, USB, seriëel of via DTMF, sabotage beveiligde behuizing en hebben een voeding van 9 - 30 VDC nodig.

Het grootste gedeelte van de alarminstallaties in de Benelux melden nog steeds door via een analoge telefoonlijn.
Analoge telefoonlijnen worden niet meer aangelegd en eindgebruikers binnen zowel de particuliere als de zakelijke markt zeggen steeds vaker het abonnement voor hun analoge telefoonlijn op omdat het goedkoper is om internet en telefonie gezamelijk over een IP verbinding te laten lopen.
Het gebeurt ook steeds vaker dat de provider zijn bestaande netwerk aanpast, zonder medeweten van de eindgebruiker waardoor deze niet meer de beschikking heeft over een volledige analoge telefoonlijn.
Dit heeft grote gevolgen voor alarminstallaties, een alarminstallatie kan namelijk niet doormelden via de IP aansluiting.
Met de AoIP modules van Chiron kunt u een bestaand alarmsysteem eenvoudig laten doormelden over IP.
Hiervoor hoeft er maar 1 Chiron IP module bij de eindgebruiker te worden gemonteerd, zonder dat er in de bestaande alarminstallatie iets hoeft te worden gewijzigd.

Voor gedetailleerde informatie klikt u op de afbeelding.

Weergave
Chiron IRIS Touch 220-NG IP converter in behuizing

Chiron IRIS Touch 220-NG IP converter in behuizing

Uw bestaande alarmsysteem laten doormelden via IP naar de meldkamer.

422.29 
€ 284.35 incl. BTW