Galaxy Dimension alarmsysteem

Galaxy Dimension alarmsysteem

Galaxy Dimension alarmsysteem heeft 16 bedraden zones op de print en is uitbreidbaar tot maximaal 520 zones.
De Galaxy Dimension is uitbreidbaar met het RFportal waardoor u gebruik kunt maken van draadloze detectoren en afstandsbedieningen waarmee u (deels) een draadloos alarmsysteem kunt realiseren.

Galaxy Dimension alarmsysteem biedt een oplossing met hoog beveiligingsniveau, waarbij inbraak- en toegangscontrolefunctionaliteit naadloos worden samengevoegd.
Door de toonaangevende technologie kent het systeem een ongeëvenaarde flexibiliteit en functionaliteit en biedt het een maximale beveiliging voor elk bedrijf.
Het grafisch bediendeel met touchscreen vereenvoudigt de bediening van uw alarmsyteem.
Opties voor onderhoud op afstand zorgen ervoor dat uw systeem steeds optimaal werkt, en kunnen ook tussen de onderhoudsintervallen door een onderhoudsmonteur waarschuwen.
Galaxy Dimension alarmsysteem biedt gemoedsrust in de vorm van een eenvoudig, veilig en betrouwbaar systeem, en is daardoor de perfecte oplossing voor uw bedrijf.

Beveiliging van uw werknemers en uw gebouwen.
De Galaxy Dimension technologie heeft al de voorkeur bij veel sectoren waarin grote beveiligingssystemen een vereiste zijn.
Onze technologie is o.a. geïnstalleerd in de detailhandel, gemeentelijke instanties en industrieën en biedt de functionaliteit en flexibiliteit om te voldoen aan een scala van behoeften.
De Galaxy Dimension tilt beveiliging naar een hoger plan, door een naadloze integratie van inbraakbeveiliging en toegangscontrole, welke de volgende specifieke voordelen opleveren: Detailhandel Extern beheer van meerdere vestigingen vanaf een centrale locatie.
Beveiligde gebieden blijven beschermd, zonder het toegangsgemak van bevoegd personeel te belemmeren.
Industrie Grootschalige beveiliging, aanpasbaar zodat bepaalde gebieden van de vestiging onafhankelijk van elkaar kunnen worden geregeld.
Centraal systeemmanagement en centrale rapportage. Gemeentelijke instanties Eenvoudige en onbelemmerde doorgang voor werknemers en klanten met individuele toegangsrechten.
Gebruik bestaande kaarten is mogelijk wat het personeelsbeheer vereenvoudigt.
Het combineren van toegangscontrole en inbraakbeveiliging in één geïntegreerd systeem houdt in dat slechts één enkel aanspreekpunt vereist is, waardoor de bediening wordt vereenvoudigd en de flexibiliteit wordt verbeterd.
Wijzigingen en uitbreidingen van het systeem zijn snel en eenvoudig, en u zult al spoedig bemerken over meer tijd te beschikken.

Galaxy Dimension alarmsysteem overzicht

Voor gedetailleerde informatie klikt u op de afbeelding.

Weergave