Galaxy FLEX alarmsysteem

Het Galaxy Flex alarmsysteem biedt een volledig beveiligingsoplossing voor inbraakdetectie en is draadloos uitbreidbaar.

Het Galaxy Flex alarmsysteem zijn gebaseerd op een modulair ontwerp dat een volledige aanpassing mogelijk maakt aan specifieke behoeften van de klant.
Galaxy Flex 20 draadloos alarmsysteem een klein paneel met grote mogelijkheden,Galaxy Dimensionfuncties voor kleine systemen tot 20 zones.
Galaxy Flex 50 draadloos alarmsysteem biedt een hoge mate van flexibiliteit. Geschikt voor kleine tot middelgrote systemen waarbij installatiegemak en functionaliteit belangrijk zijn.
Galaxy Flex 100 draadloos alarmsysteem is een zeer concurrerend systeem voor middelgrote tot grote installaties.
Meer functionaliteiten, zonder de verplichting van een Klasse 3-classificatie.

Het Galaxy Flex alarmsysteem, gebaseerd op de beproefde en vertrouwde Galaxy alarm technologie, zijn schaalbaar en compatibel met andere typen Galaxy centrales.
De Galaxy Flex is standaard voorzien van een PSTN kiezer die SMS alarm berichten kan versturen naar 3 mobiele GSM telefoons of voor een aansluiting naar een meldkamer.

Het ontwerp van de robuuste en installatievriendelijke behuizing van de Galaxy Flex beperkt de tijd en kosten van installatie en bedrading.
Binnen in de op maat gemaakte behuizing is ruimte voor draadloze en communicatiemodules met extra mogelijkheden voor uitbreiding en andere modules.

Dankzij de ‘plug and play’-functionaliteit is de centrale ook door minder ervaren installateurs eenvoudig te installeren, aangezien randapparatuur op afstand automatisch wordt gedetecteerd zodra de centrale is geïnstalleerd en is
opgestart.
De aansluitingen zijn duidelijk en ondubbelzinnig, en dat beperkt de opleidingseisen.
Busbedrading met behulp van standaardkabel biedt flexibiliteit voor renovaties en voor hergebruik van bestaande bedrading.

Voor gedetailleerde informatie klikt u op de afbeelding.Weergave