AJAX alarmsysteem met GSM/LAN, PIR, magneetcontact en afstandsbediening

Ajax
419.64
AJ-HUBKIT/Z
+

AJAX Alarmsysteem  Het Ajax alarmsysteem is hét draadloze alarmsysteem wat veiligheid, gebruiksgemak en design uitstekend heeft gecombineerd. Het ontwerp van zowel de componenten als de gratis app is dan ook geweldig! Het motto van AJAX Systems is dan ook niet voor niets “When Security is Art”. Alle componenten zijn verkrijgbaar in twee verschillende kleuren. Zowel de centrale en componenten zijn in het wit of zwart leverbaar. Het AJAX systeem kan eenvoudig via uw smartphone worden geconfigureerd en bediend.

Installatie en beveiliging AJAX alarmsystemen zijn snel en eenvoudig te  installeren. Uiteraard zijn de materialen van goede kwaliteit en hebben een prachtig design dat in ieder interieur past. Het systeem is gemakkelijk te beheren via de smartphone. Dit zijn slechts enkele kenmerken van het AJAX systeem. Het AJAX systeem is het snelst groeiende merk in inbraak- en branddetectie.

Bediening via de app voor gebruiker en installateur. Draadloze, maar goed beveiligde verbindingen tussen de componenten, het systeem, de meldkamer en de smartphone. Grade 2-gecertificeerd (alle componenten). Een prachtig design in hoogglans wit of zwart. De melders zijn beveiligd tegen sabotage, het verstoren van het signaal en het wegvallen van radiosignaal. Daarnaast hebben de melders allemaal een tweeweg-communicatie zodat de verbinding altijd betrouwbaar is. De draadloze communicatie is gebaseerd op  AES-technologie.

Bereik Het AJAX draadloze alarmsysteem heeft wel een bereikt tot 1000 meter in een open veld. Dit bereik is voor de meeste woningen of bedrijfspanden goed.

Batterijen De batterijen van het AJAX alarmsysteem gaan maximaal 7 jaar mee. Ook zit een noodstroom accu in de AJAX centrale als back-up voor als het stroom wegvalt. Hierdoor blijft het AJAX alarmsysteem volledig functioneren. De noodstroom accu gaat tot wel 10 uur mee bij het uitvallen van stroom. Als de spanning weg valt zal er een melding worden verstuurd naar de uw smartphone en of meldkamer. Doormelding van alarmmeldingen gaan via internet en/of via het GSM netwerk.

Korte samenvatting - De ARM-processor biedt extra vermogen voor het uitvoeren van belangrijke taken

- Voorzien van LAN + GSM-back-up

- Centrale meldt de alarmmeldingen via push meldingen, sms of telefoongesprek

- Max. 100 draadloze zone's per paneel

- Maximaal 50 gebruikers kunnen verbinden met een paneel via een directe verbinding

- Integreer eenvoudig IP-camera’s van derden in de App (via RTSP)

- Externe stroomuitval activeert onmiddellijk een alarm

- Werkt tot 10 uur op batterij back-up

 

De kit bestaat uit onderstaande componenten:

1x zwart AJAX paneel met100 draadloze zone's en LAN + GSM aansluiting

1x backup batterij

1x draadloze PIR

1x draadloos magneetcontact

1x draadloze afstandsbediening

Google export features

MPN:
AJ-HUBKIT/Z
Merk
:
Ajax
EAN-Code:
0856963007101
Beschikbaarheid:
op voorraad
Conditie:
nieuw
Heel fijn draadloos alarmsysteem. Alleen jammer dat er Ajax op staat.
Schrijf een beoordeling