Home    Jablotron alarmsysteem  Jablotron JK-84V alarmsysteem met IP kiezer
Jablotron JK-84V alarmsysteem met IP kiezer

Jablotron JK-84V alarmsysteem met IP kiezer


Jablotron JK-84V alarmsysteem met IP kiezer
€ 863.94
incl. BTW


Artikelcode: Jablotron JK-84V

  • Productinformatie

De Jablotron JK-84V LAN / PSTN is een compleet draadloos alarmsysteem.

Het OASIS alarmsysteem bestaat uit:
- JA-82K         centrale / controle paneel
- JA-80V         LAN / PSTN kiezer
- JA-82R         radio module
- JA-83M         compacte raam/deur magneetcontact
- SA-200A         bedraad magneetcontact
- JA-83P         PIR bewegingsdetector
- RC-86         afstandsbediening
- PC-01         proximity kaart
- JA-81F         bedieningspaneel
- JA-80L         binnen sirene
- Alle benodigde batterijenControle paneel
Het Jablotron JK-84V alarmsysteem heeft communicatie met een (PAC) meldkamer via internet, er is dus geen telefoonlijn nodig.

Sectie verdeling
Aangesloten apparaten kunnen worden ingedeeld in 3 secties: A, B of C. Gegeven opdrachten hebben een effect wanneer gedeeltelijke instellingen worent gebruikt, bijvoorbeeld alleen A is ingesteld, A+B is ingesteld, of ABC is ingesteld (deze instellingen zouden geschikt zijn voor woningen waar een instelling zou kunnen betekenen 's middags,' s nachts gaan AB naar de ABC totale instelling), of indien het systeem werd opgesplitst in twee onafhankelijke partities A en B, met een gemeenschappelijk deel C. In het tweede geval, kan elke sectie A of B individueel worden ingesteld en C, wordt automatisch ingesteld als zowel A en B zijn vastgesteld door de gebruikers. Dit zou geschikt zijn voor twee onafhankelijke gezinnen in een huis, of twee bedrijven in een gebouw.  

Bediening
Het systeem kan worden geactiveerd of gedeactiveerd door user codes en/of key-tags (toegangskaarten/-labels, PC-01/02 of 04). In het systeem kunnen tot 50 verschillende gebruikers worden herkend. Elk van de mogelijke 50 gebruikers kan zijn eigen 4-cijferige toegangscode en/of toegangskaart toegewezen krijgen door de beheerder. Het activeren en deactiveren  is mogelijk met een kaart of code of beide, om zo een hoger beveiligingsniveau te verkrijgen wanneer dat nodig is. Ook is het mogelijk om een deel van het gebouw zo te programmeren dat het alleen toegankelijk is voor een bepaalde code of kaart. Het systeem kan ook worden geactiveerd of gedeactiveerd door de draadloze afstandsbediening RC-86.

Programmering
Programmering van het systeem is mogelijk via de keypad (code/toetsenpaneel) en met de computer, hiervoor is de JA-82T interface kabel nodig en de gratis beschikbare OLink software. Programmering via de software is eenvoudiger en overzichtelijker. Verdere mogelijkheden voor programmering zijn via een (mobiele) telefoon of het internet, afhankelijk van de gekozen communicatie module.
Om verbinding te maken een bedraad code/toetsenpaneel of computer, is het controlepaneel uitgerust met een digitale bus die door terminals en RJ-connectors zijn te benaderen.

Uitgangen
Het controlepaneel heeft twee alarm uitgangen: IW = interne (binnen) waarschuwing en EW = externe (buiten) waarschuwing. Beide signalen zijn ook beschikbaar als draadloze signalen.
Er zijn tevens twee programmeerbare uitgangen in het configuratiescherm, PGx en PGy waarvan de taken kunnen worden geconfigureerd. De PG uitgangen zijn niet alleen beschikbaar als fysieke controle-panel terminals (12v), maar ook als radio-signalen voor de controle van de UC en AC-ontvanger uitgangen.

Vergeet bedrading
Met de OASIS controle panelen kunt u het systeem makkelijk en volledig draadloos installeren (behalve de voedingskabel voor de centrale). Detectoren in het huis (sensoren, code bedieningspanelen, sirenes etc.) communiceren met de centrale via 868 MHz, volledig onder een versleutelde protocol. De centrale onderhoudt de communicatie via het GSM-netwerk: bellen, sms-berichten en GPRS-data voor alarmcentrales en internet-toegang. Antennes zijn intern weggewerkt en het systeem voert continue een controle en bewaking uit van draadloze en eventueel bedrade componenten.

Het systeem is gecertificeerd volgens Euro-norm EN 50131-1 klasse 2 en draagt voor Nederland het NCP keurmerk en voor Belgie INSERT.